Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σεμινάριο "Όλα είναι σχέσεις"

Όλα είναι σχέσεις!
Το μυστικό για μια ευτυχισμένη προσωπική και επαγγελματική ζωή


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Όλοι μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τους όρους για μια ζωή ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο με τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας και σε επαγγελματικό επίπεδο πρώτα με τους πελάτες μας, με τους προμηθευτές και με τους συναδέλφους μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή,  αντιμετωπίζουμε συνεχώς εμπόδια και δυσκολίες, που μας εμποδίζουν στο να είμαστε καλά, να ζούμε με ηρεμία και γαλήνη μέσα μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Δυστυχώς, κανείς δεν μας μαθαίνει πώς να τα ξεπερνάμε, ούτε στο σχολείο, ούτε στην οικογένεια μας και γενικά η κοινωνία δεν ενδιαφέρεται να εκπαιδεύσει τα μέλη της. Οπότε, τι πρέπει να κάνουμε εμείς ;

Στο ερώτημα αυτό έχει απαντήσει η Ψυχολογία και ειδικά η «Ατομική Ψυχολογία» του Άλφρεντ Άνλερ, που σήμερα είναι η πλέον διαδεδομένη και που στηρίζει άλλες σχολές ψυχολογίας. Η απάντηση που έχει δώσει, συνίσταται στην διαπίστωση πως :

«Όλα τα προβλήματα που έχουμε είναι προβλήματα σχέσεων με τους άλλους ανθρώπους»

Είναι μια μικρή αλλά τόσο περιεκτική φράση, που πραγματικά περιλαμβάνει όλες τις περιπτώσεις προβλημάτων και δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και που μέσα της βρίσκεται και η απάντηση που ψάχνουμε.

Αν όλα τα προβλήματα είναι «προβλήματα σχέσεων» τότε δεν έχουμε παρά να μάθουμε πώς δημιουργούμε «καλές σχέσεις» και έτσι, όλα τα προβλήματα μας θα έχουν λυθεί !

Αυτό ακριβώς αποφασίσαμε να κάνουμε με το σεμινάριο «Όλα είναι σχέσεις» στο οποίο σας δίνουμε όλα τα στοιχεία για το πώς μπορείτε να κάνετε «καλές σχέσεις» με τους άλλους ανθρώπους, σύμφωνα πάντα με την Ατομική Ψυχολογία, ώστε να απαλλαγείτε από προβλήματα και δυσκολίες.

Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε την σωστή απόφαση, όπως επίσης και στο blog μας στην διεύθυνση : olaeinaisxeseis.blogspot.gr

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά, στο σεμινάριο που αν το θελήσετε, μπορεί να αλλάξει την ζωή σας και να την απαλλάξει από όλα τα αρνητικά στοιχεία που σας εμποδίζουν να την απολαύσετε.

Φιλικά,

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

Σεμινάριο «Όλα είναι σχέσεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου