Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τι θα μπορείτε να κάνετε μετά το σεμινάριο "Όλα είναι σχέσεις"

Όλα είναι σχέσεις!
Το μυστικό για μια ευτυχισμένη προσωπική και επαγγελματική ζωή


Τι θα μπορείτε να κάνετε μετά το σεμινάριο

Στην ζωή έχουμε «ρόλους» που παίζουμε και προς τους οποίους χρειάζεται να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Επειδή όμως οι «ρόλοι» μας, έχουν πάντα σχέση με τους άλλους ανθρώπους, μετά το σεμινάριο θα μπορείτε να καταφέρετε τα ακόλουθα, ανάλογα με τον ρόλο σας :


Σε προσωπικό επίπεδο

1.   Ως αδέλφια, θα δημιουργήσετε μια πραγματικά «σχέση αίματος» με τα αδέρφια σας, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και διεκδικήσεις (χρημάτων, περιουσίας, αγάπης των γονέων κλπ.).
2.     Ως γονείς, θα βελτιώσετε την σχέση με τα παιδιά σας, αποφεύγοντας την καταπίεση τους, την κυριαρχία σας επάνω τους και κατά συνέπεια την «επανάσταση» του και τις αρνητικές αντιδράσεις τους.
3.     Ως παιδιά, θα κάνετε μια διαφορετική σχέση με τους γονείς σας, χωρίς προσκολλήσεις ή ανταγωνισμό, χωρίς αντιθέσεις, τσακωμούς ή συγκρούσεις, εξασφαλίζοντας ένα ειρηνικό κλίμα αγάπης και υποστήριξης τους, ώστε να περάσουν «καλά γεράματα».
4.    Ως σύζυγοι, θα ενισχύσετε και θα ζωντανέψετε την σχέση ζωής με τον σύντροφο σας, συγκλίνοντας τις πορείες σας και αντιμετωπίζοντας μαζί τις δυσκολίες της ζωής, με αγάπη, συντροφικότητα και συνεργασία.
5.     Ως εραστές, θα μπορείτε να εξασφαλίσετε την ευτυχία του άλλου μέσα από την προσφορά σας, ώστε να ευτυχίσετε και εσείς μαζί του, μακριά από τις γνωστές καταστάσεις «θύματος – θύτη».
6.   Ως φίλοι, θα αναδείξετε παλαιές και θα δημιουργήσετε νέες φιλίες, μέσα από το ενδιαφέρον που θα δείξτε και από την υποστήριξη των φίλων σας, σε ό,τι κάνουν στην ζωή τους.
7.    Ως συγγενείς, θα αναβαθμίσετε τις όποιες «τυπικές» σχέσεις έχετε και θα αποκαταστήσετε τυχόν ανταγωνισμούς και εντάσεις, έστω και αν τις δημιουργούν οι άλλοι.

Η βελτίωση της σχέσης σε κάθε περίπτωση θα σας γεμίσει με προσωπική ικανοποίηση, με ηρεμία και γαλήνη, ώστε να προσφέρετε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, χρόνο, ενθάρρυνση και αγάπη στους άλλους.

Μόλις αλλάξετε εσείς, θα δείτε αμέσως να αλλάζει και ο κόσμος γύρω σας!



Σε επαγγελματικό επίπεδο

  1. Θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τους πελάτες σας, στην βάση του συνεχούς ενδιαφέροντος για την ικανοποίηση των αναγκών τους και όχι για την «τιμολόγηση» τους με πρώτη ευκαιρία.
  2. Θα κάνετε καλύτερες σχέσεις με τους προμηθευτές σας, έτσι ώστε να σας προσέχουν και να σας προμηθεύουν με όρους και συνθήκες που θα διευκολύνουν εξαιρετικά την δουλειά σας.
  3. Θα εγκαταστήσετε δημιουργικές και συνεργατικές σχέσεις με τους υπαλλήλους σας, με ειλικρίνεια και ενδιαφέρον για την δική τους ζωή, ώστε και εκείνοι να ανταποκριθούν και αν δείξουν ενδιαφέρον για την δουλειά τους και να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.
  4. Θα αναβαθμίσετε την σχέση σας με τους συναδέλφους στην εργασία σας, κατανοώντας κάθε αρνητική συμπεριφορά τους και δείχνοντας ενδιαφέρον για να τους υποστηρίξετε στην δουλειά τους.
  5. Ακόμη και με τους ανταγωνιστές σας, αν θέλετε, μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερη ανθρώπινη σχέση, που θα βοηθήσει να μην «αλληλοσπαράζεστε» στην αγορά, έτσι ώστε ο καθένας να κατακτήσει το μερίδιο που του αξίζει.

Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα γίνουν το μέσο για κάθε επιτυχία που έχετε προδιαγράψει και επιδιώκετε μέσω της εργασίας σας.

Η οικονομική ευμάρεια θα ακολουθήσει ως φυσική συνέπεια, αφού θα αυξήσετε τους πελάτες σας και θα μειώσετε το κόστος λειτουργίας της δουλειάς σας, μέσα από την βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας.

Στην οικονομία, ο σημαντικότερος παράγων επιτυχίας και απόκτησης χρημάτων είναι οι «καλές σχέσεις» και η «συνεργασία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου